×

Sütik kezelése

Autóvédelem
Lexusra optimalizálva

Autóvédelem Lexusra optimalizálva

Elegáns autójával azonnal kitűnik a tömegből? Ez az elismerő és olykor valljuk be, irigy pillantások mellett, valószínűleg a rossz szándékú érdeklődők figyelmének felkeltését is eredményezheti. Napjainkban az értékes személyautók eltulajdonítása sajnos hatalmas problémát jelent, ráadásul az anyagi kár mellett a tulajdonosok érzelmileg is nehéz időszakot élnek át ilyenkor.

Éppen ezért, az Ön és értékes autója védelmének érdekében hoztuk létre a kifejezetten Lexus gépjárművekre optimalizált autóvédelmi rendszerünket.

Márkaspecifikus megoldásunkkal biztonságban érezheti önmagát és értékes autóját is, így valóban élvezetté válik a vezetés, és akkor sem kell aggódnia, ha éppen nem ül a volán mögött.

Autóvédelem alapszolgáltatás

A beszerelt berendezés folyamatosan követi és nyilvántartja a gépjármű pozícióját a GPS műholdak segítségével, emellett különböző módszerekkel képes azonosítani a sofőrt is. Amennyiben a gépjárműben riasztási esemény történik (lopáshelyzet, rabláshelyzet, pánik riasztás) az eszközben elhelyezett SIM kártya segítségével elküldi a MOBIL GPS HUNGARY távfelügyeleti központjába a gépjármű pozícióját és a riasztási eseményt. A 24 órás távfelügyeleti központban lévő diszpécserek a beérkezett információk alapján megteszik a szükséges intézkedéseket.

Intézkedések

Az intézkedés sokféle lehet attól függően milyen esemény történt, illetve hogy Ön milyen szolgáltatási csomagra fizetett elő. Lopáshelyzetben álló autónál szerződött vagyonvédelmi cég végzi a helyszíni ellenőrzést, mozgó helyzetben, illetve rabláshelyzetben a magyar rendőrség kerül bevonásra. Mindkét esetben lehetőség van az autó motorjának távolról történő blokkolására, természetesen ez mozgó járműnél csak ellenőrzött szituációban lehetséges. Prémium autóvédelem szolgáltatási csomag választásnál lehetőség van intézkedés indítására akkor is, ha az autót vontatva próbálják eltulajdonítani. Pánik jelzés esetén szintén a rendőrséget értesítjük, kivéve ha a jelzés balesethez kapcsolódik, mert ekkor lehetőség van a mentők pontos helyszínre küldésére is.

Plusz szolgáltatások

Számos kiegészítő eszköz és szolgáltatás vehető igénybe, amelyek az ügyfelek kényelmét és biztonságát növelik. A sofőr azonosítása történhet kulccsal, PIN kóddal, de akár zsebben hordható közelítő kártyával is. A gépjármű szinte minden része védhető, így a motortér és a csomagtartó is. Ügyfél igény alapján a távfelügyeleti szoftver SMS-ben értesítést tud küldeni a gépjárműtől érkező riasztás esetén. Az autóban keletkezett üzemzavar elhárítására pedig a MOBIL GPS HUNGARY Asssistance szolgáltatása áll rendelkezésre.