×

Sütik kezelése

Bemutatkozás

Cégünk 1989-ben alakult, 1996-ban Magyarországon az elsők között kezdtünk el foglalkozni a GPS rendszerek forgalmazásával és felügyeletével azért, hogy olyan műholdas biztonsági rendszert fejlesszünk ki, ami a korábbi hagyományos vagyonvédelmi rendszereknél nagyobb biztonságot és kényelmet nyújt.

Cégünk, a Mobil GPS Hungary Kft. saját gyártású és kiváló minőségű GPS rendszerekkel foglalkozik. A GPS rendszerhez tartozó szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, igyekszünk olyan megoldásokat teremteni az Ön részére, hogy a GPS technika által nyújtott lehetőségeket a meglévő berendezésével maximális módon kiaknázhassa. Társaságunk már több mint 27 éve az ügyfeleink igényeit maximálisan figyelembe véve folyamatos műszaki, technikai fejlődésen ment keresztül, és az általunk forgalmazott berendezések színvonala is nőtt azért, hogy Ön biztonságban érezhesse magát.

Az autóvédelem területén elért magas technológia mellett nagy hangsúlyt fektetünk a tökéletes szerelésre is. Társaságunk az elmúlt évek során folyamatosan biztosította szerelőink oktatását, párhuzamosan a piacon megjelenő új gépjárművekkel. Eddig szakembereink közel 5000 gépjárműbe (a magyar piacon megtalálható szinte minden típusba) szereltek biztonsági berendezéseket. Természetesen a műholdas gépjárművédelmi megoldások mellett készen állunk az autók hagyományos riasztó rendszerrel történő védelmének szerelésére is. Az általunk forgalmazott hagyományos riasztó berendezések többször nyerték el az „Európa legjobb riasztó berendezése” címet.

A Mobil GPS Hungary Kft. munkatársait magas szintű ügyfélközpontúság jellemzi. Ennek biztosítása érdekében a 2002/2003 évben sikeresen bevezetésre került az ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszer, amellyel hatékonyabban és rugalmasabban, a minőséget szem előtt tartva tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni.

Technológiai fejlesztéseink egyik legjobb mutatója, hogy a Kódstop KS–3 típusú rablásgátló, indításgátló és riasztó rendszerünk 2002-ben elnyerte „AZ ÉV BIZTONSÁGTECHNIKAI TERMÉKE” címet a gépjárművédelem kategóriában. Ezzel nemcsak a szakma elismerését vívtuk ki, hanem a gépjárművek tulajdonosai között is nagy népszerűségnek örvend a termékünk. KS-3 típusú berendezésünket többek között a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft. is felvette az általa ajánlott termékek listájára.

Műszaki fejlesztésünk legújabb iránya a személygépjárművek CAN-BUS rendszerének megfejtése, és az újonnan szerzett információk felhasználása egy biztonságosabb, kényelmesebb és a felhasználó igényeit magasabb szinten kielégítő gépjármű- védelmi rendszer kialakításában. Jelenleg a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft. által forgalmazott összes személygépjármű CAN-BUS rendszerét megfejtettük, és az elkészült riasztó rendszerek piaci forgalomba kerültek.

Célunk az, hogy megvédjük Önt és az autóját!

Stratégiai partnereink

Referenciák

Ajánlatkérés